top of page

חוף ים בברלין? החוף הסודי שאף אחד לא מכיר

עודכן: 30 ביולי

מחפשים חוף ים בברלין? במרחק של 15 דקות בלבד מאלכסנדרפלאץ מחכה לכם חוף עם 300 מטרים של חול, מגלשת מים באורך 52 מטרים ואווירת קיץ מושלמת. אגם אורנקה - Orankeesee


חוף ים בברלין עם 300 מטר חול ומגלשה באורך של 52 מטרים. אגם אורנקה
אגם אורנקה - Orankesee

חוף ים בברלין? בהחלט כן!

כשחושבים על ברלין, בדרך כלל עולים לראש שער ברנדנבורג, חומת ברלין, מוזיאונים וחיי לילה. אבל בקיץ העיר חושפת צד אחר לגמרי.

רק כ-15 דקות נסיעה מאלכסנדרפלאץ מחכה לכם אחד מאתרי הרחצה המהנים ביותר בעיר. חוף חולי באורך של כ-300 מטרים, מים נעימים והמון פעילויות לכל המשפחה. לפרטי הגעה לחצו - אגם אורנקה (Orankesee)


האטרקציה שאסור לפספס

גולת הכותרת היא מגלשת מים באורך 52 מטרים, שמתאימה לילדים ולמבוגרים שאוהבים קצת אדרנלין. בנוסף תמצאו במקום אזורי שיזוף, מתקני ספורט, מסעדות ובתי קפה, כך שאפשר להעביר כאן יום שלם בלי להשתעמם.


למי המקום מתאים?

  • משפחות עם ילדים.

  • זוגות שמחפשים בילוי קיצי.

  • חברים שרוצים לברוח מהמולת העיר לכמה שעות.

  • תיירים שמחפשים אטרקציות מיוחדות בברלין שלא מופיעות בכל מדריך.


הטיפ שלי

בימי הקיץ החמים מומלץ להגיע מוקדם בבוקר. כך תיהנו מהמקום לפני שהוא מתמלא ותוכלו לבחור את הפינה המושלמת על החוף.


עלויות

כניסה - 8€ (לאחר השעה 16.30 - 5€)

שמשייה - 5€

כיסא - 5€


ברלין תמיד מפתיעה

אחרי שנים שבהן אני מדריך סיורים בעיר, אני עדיין מגלה מקומות חדשים שמזכירים יותר חופשת קיץ מאשר עיר אירופית גדולה.

אם אתם מתכננים ביקור בברלין ורוצים להכיר גם את המקומות שהמקומיים אוהבים, המשיכו לקרוא את הבלוג שלי והצטרפו לאחד מהסיורים שלי. אני מבטיח להראות לכם את ברלין מזווית אחרת.


מאמר זה נכתב על ידי אמיר בברלין, מדריך טיולים בברלין משנת 2013, המתגורר בעיר מאז 2006 ומתמחה בהיסטוריה של ברלין, סיורים קבוצתיים, פרטיים, סיורים קולינריים, שואה וטיולים למשפחות.

אמיר בברלין באפודה אפורה משלב ידיים ומחייך למצלמה


לטיולים ומסלולים בקרו באתר: https://www.amirinberlin.com/ 

עקבו אחרינו בפייסבוק: https://www.facebook.com/amirinberlin 


bottom of page